Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ www.panigiraki.gr

Απο τον διαχειριστή της ιστοσελίδας  www.panigiraki.gr κ.Στάθη Ρέββα ζητήσαμε να μας δώσει τα στατιστικά της ιστοσελίδας για τον μήνα Απρίλιο και η ανταπόκρισή του ήταν άμεση.Τον ευχαριστούμε πολύ.                      
Στάθης Ρέββας
Το www.panigiraki.gr και το www.facebook.com/panigiraki είναι δύο ιστότοποι αφιερωμένοι στην επικοινωνία στοιχείων και πληροφοριών για το ‘μοναδικό’ ετήσιο εορταστικό γεγονός που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αγίου Γεωργίου, Προστάτου και Πολιούχου του γραφικού χωριού μας.

Και οι δύο παραπάνω ιστότοποι, δημιουργήθηκαν με ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ηλεκτρονική αποτύπωση μέρους των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του τριήμερου εορτασμού και μιας ενημέρωσης των φίλων μας και άλλων ενδιαφερομένων που διαθέτουν κάποια πρόσβαση στο internet.

Αντίστοιχες ενέργειες προβολής και επικοινωνίας, γίνονταν πάντα σε διάφορα έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ καθώς φυσικά και από στόμα σε στόμα.

Είναι αναμφισβήτητα ένα μοναδικό γεγονός, που όλοι όσοι το ζούμε θέλουμε κατ’ αρχήν να μοιραστούμε διηγηματικά με γνωστούς και φίλους και κατόπιν και βιωματικά με όσους περισσότερους μπορούμε. Οι λόγοι είναι νομίζω προφανείς και δεν χρειάζεται να εισέλθουμε σε περαιτέρω αναλύσεις.

Αυτό λοιπόν το συναίσθημα θελήσαμε να μοιραστούμε και εμείς με όσο το δυνατόν περισσότερους και σκαρώσαμε δυο σελιδούλες στο internet για να μιλήσουμε για το χωρίο μας και αυτό που δεν πρέπει κανείς να χάσει πριν …αποχωρήσει από αυτόν τον κόσμο!Έτσι τουλάχιστον αναφέρεται κάποιος τουριστικός οδηγός για το «πανηγυράκι μας» μιας και το έχει κατατάξει στις 100 καλύτερες εμπειρίες στον πλανήτη!

Παρακάτω δείτε κάποια στατιστικά στοιχεία -για τον μήνα Απρίλιο που μας πέρασε- που είναι και το κέντρο των γεγονότων χρονικά για φέτος.

Ελπίζουμε να καταφέραμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην προβολή του χωριού μας, της πίστης μας και των ηθών και εθίμων που κάνουν κάποιους να μιλούν για μοναδική εμπειρία ζωής!!!


Να σημειώσουμε ότι φέτος, καταφέραμε και προβάλαμε μέσω των ιστοσελίδων μας εικόνα σε απ’ ευθείας σύνδεση με τον Ι. Ναό τόσο κατά τον εσπερινό της εορτής όσο και την επόμενη πρώτη μέρα του πανηγυριού, ενώ όλα τα αγωνίσματα των επόμενων ημερών μεταδόθηκαν το απόγευμα κάθε ημέρας σε μαγνητοσκόπηση και όλα μαζί βρίσκονται φυσικά στην ιστοσελίδα μας για όποιον θα ήθελε να τα δει ή να τα ξαναδεί ανά πάσα στιγμή.

Για την συνέχεια, θα θέλαμε να προκαλέσουμε κάποια συζήτηση και να αναλύσουμε τα σχόλια και τις προτάσεις που θα μαζέψουμε μέσα από την συνεχή επικοινωνία μας στο διαδίκτυο και μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς πολιτείας και εκκλησίας να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για όλα τα παραπάνω όπως πολυγλωσσική αναφορά στο πανηγυράκι, καλύτερες φωτο, επικοινωνία με Αραχωβίτες του εξωτερικού, κλπ.

Θα περιμένουμε την δική σας άποψη στις σελίδες μας τόσο για τα καλά που μπορεί να βρίσκετε στην προσπάθειά μας όσο κυρίως για τα θέματα και τις περιοχές που χρειάζονται βελτίωση γιατί έχει σημασία στην περεταίρω επικοινωνία μας να μιλήσουμε και εξ ονόματός σας.

…και του χρόνου


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Περίοδος: 1/4/2011 – 30/4/2011

ΣΕΛΙΔΑ: www.panigiraki.gr

2.094 Επισκέψεις
1.248 Μοναδικοί επισκέπτες
5.730 Προβολές σελίδας


Επισκέπτες από:
·         Greece
·         Netherlands
·         United States
·         Canada
·         United Kingdom
·         Cyprus
·         Germany
·         Russia
·         Italy
·         Bulgaria
·         Poland
·         Albania
·         Argentina+
·         Australia
·         Brazil
·         Switzerland
·         Spain
·         Latvia
·         FYROM
·         Slovakia
·         Turkey

Οι πιο δημοφιλείς σελίδες μας
·         Αρχική Σελίδα
·         LIVE-TV!/Web-TV!
·         Πρόγραμμα Εορτασμού
·         Στίχοι παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών
·         Photo Gallery
·         Video Αρχείο 2011
·         Εκδηλώσεις /Δρώμενα
·         Παραδοσιακά μουσικά όργανα – Πίπιζα
·         Ο Άγιος Γεώργιος
·         Ανακοινώσεις
·         Τα θαύματα του Αγίου Γεωργίου
·         Περιφορά
·         Τιμητικές Θέσεις Λιτανείας
·         Χάλασμα

Ευχαριστούμε τους παρακάτω ιστότοπους και δίκτυα
για την άμεση ή έμμεση αναφορά τους στο www.panigiraki.gr
·         facebook.com
·         ntefi.blogspot.com
·         agnantiroumelis.blogspot.com
·         distomo.gr
·         daa.gov.gr
·         thiva-press.blogspot.com
·         iteanet.blogspot.com
·         sterea-news.blogspot.com
·         orchomenos-press.blogspot.com
·         myarahova.gr
·         google.gr
·         google.com
·         google.lv
·         google.sk
·         yahoo.com
·         vimeo.com

Φίλοι : 999
Μέγιστος αριθμός αναγνωστών των αναρτήσεών μας: 2.691