Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Πως θα φτιάξετε χρωματιστό ρύζι



Για ένα αρωματικό λευκό ρύζι, πρόσθεσε τρεις σταγόνες λεμόνι και σκέπασε το ρύζι με φύλλα λεμονιάς κατά διάρκεια του βρασμού. Αφού βράσει το ρύζι, σκέπασε την κατσαρόλα και άφησε το ρύζι για 5 λεπτά πριν το στραγγίξεις.

Για κόκκινο ρύζι πρόσθεσε μαι κουταλιά πελτέ ντομάτας,

Για κίτρινο, ένα κουταλάκι αρωματικό κάρυ, ενώ τέλος για πράσινο ρίξε 100 γραμμάρια πουρέ βρασμένου αρακά την ώρα που βράζει.


Υ.Γ Αυτό θα είναι το συνοδευτικό του κρέατος...οκ??