Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ballantine's Christmas Reserve !!!

Οι ξεχωριστές στιγμές και οι απολαύσεις των αισθήσεων που κυριαρχούν την περίοδο των Χριστουγέννων ενέπνευσαν τον Master Blender του Ballantine’s, Sandy Hyslop, να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό ουίσκι αξιώσεων, ιδανικό για τους λάτρεις των πιο εκλεκτών πραγμάτων στη ζωή. Το Ballantine’s Christmas Reserve.

Το Ballantine’s Christmas Reserve, το οποίο θα κυκλοφορεί αποκλειστικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αποτελεί ένα πρωτότυπο ουίσκι με εξαιρετικό χαρακτήρα, παραμένοντας ωστόσο πιστό στις αυθεντικές και αναγνωρισμένου κύρους ρίζες παραγωγής ουίσκι που χαρακτηρίζουν τη μάρκα. Ένα blend των πιο φίνων παλαιωμένων σκοτσέζικων ουίσκι, που κλείνει μέσα του το πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι νότες και τα αρώματα του Ballantine’s Christmas Reserve φέρνουν στο μυαλό γλυκές νότες ξύλου, αποξηραμένων φρούτων, σταφίδας, αχλαδιού και κανέλας. Ο συνδυασμός των ουίσκι που ο Master Blender του Ballantine’s, Sandy Hyslop επέλεξε προσεκτικά από ιδιαίτερα βαρέλια, σμίγει αρμονικά με έντονα φρουτένιες γεύσεις, όπως αυτή των ζουμερών πορτοκαλιών.


Τα εκλεπτυσμένα αρώματα ολοκληρώνονται με νότες γλυκόριζας και τζίντζερ, ένα μακρύ και απολαυστικά ικανοποιητικό φινίρισμα. Προσφέροντας την ισορροπημένη, απαλή και γλυκιά φινέτσα που έχουμε μάθει να περιμένουμε από το Ballantine’s, το Christmas Reserve διαθέτει μια μαγική αρωματική χροιά που μπορεί να συνοδεύσει τέλεια τα γλυκά των Χριστουγέννων μετά το δείπνο, από πλούσιο κέικ με σταφίδες και φρούτα, μέχρι καραμελωμένα μήλα, καραμέλες βουτύρου και ώριμα αχλάδια, ενώ είναι εξίσου γευστικό και μόνο του.


Το Ballantine’s Christmas Reserve είναι εθιστικά απολαυστικό και σύγχρονο, ενώ ακόμη και η συσκευασία του έχει διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει με το ευχάριστο και ξεχωριστό πνεύμα της εορταστικής περιόδου. Κομψές χιονοστιβάδες κοσμούν το μπουκάλι και το κουτί, το οποίο έχει ‘ντυθεί’ στα λευκά ειδικά για την περίσταση εντυπωσιάζοντας τους φίλους και αποτελώντας ένα ιδιαίτερο δώρο. "Μου άρεσε πάρα πολύ η πρόκληση να κλείσω το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ένα μπουκάλι, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα με βαθιές ρίζες στις παραδόσεις του ουίσκι" αναφέρει ο Master Blender του Ballantine’s, Sandy Hyslop. "Από το βαθύ κόκκινο χρώμα του blend μέχρι τις υπέροχα ιδιαίτερες, σύνθετες και προκλητικές γεύσεις του, είμαι απίστευτα περήφανος για το Ballantine’s Christmas Reserve".


Αυτό το πολύτιμο blend έχει παραχθεί σε πολύ μικρή ποσότητα και θα διατίθεται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά την εορταστική περίοδο σε επιλεγμένες κάβες. Αποκτήστε το δικό σας περιορισμένης έκδοσης Ballantine’s Christmas Reserve πριν εξαντληθεί. Κάντε εντύπωση αυτές τις γιορτές με το Ballantine’s Christmas Reserve.