Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η κρίση οδηγεί τους Έλληνες στο πορνό!




Πλήθος, βιογραφικών και φωτογραφιών, ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας βρίσκονται στα συρτάρια των ελληνικών εταιρειών παραγωγής ταινιών πορνό!
Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αρχικά ότι πρόκειται για μόδα λόγω της πρόσφατης άνθησης των αισθησιακών ταινιών στη χώρα μας. Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο ρεαλιστική, και ...σκληρή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressso της Κυριακής, όλο και μεγαλύτερος αριθμός Ελλήνων και Ελληνίδων βλέπουν το πορνό ως ...σωτήρια λύση για να βγάλουν τον επιούσιο!

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι μελλοντικοί πορνοστάρ, δεν είναι όπως θα φανταζόμασταν μόνο νεαροί  και ελεύθεροι φοιτητές και φοιτήτριες, αλλά όλων των ηλικιών , παντρεμένοι, ακόμα και ζευγάρια που έκαναν την αίτηση για δουλειά μαζί!
Ο παραγωγός της εταιρείας Sirina Γιώργος Σειρηνάκης έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό χιλιάδες βιογραφικά από κάθε ηλικία. Το πιο ...εντυπωσιακό μάλιστα είναι από μια γυναίκα 60 ετών  η οποία έστειλε το βιογραφικό της με mail στην ιστοσελίδα της εταιρείας γράφοντας : " Είμαι 60 ετών με εμπειρία και πρόσφατα άνεργη. Ενδιαφέρομαι άμεσα για δουλειά και για λεφτά".

Όσο όμως κι αν η προηγούμενη φράση μας φέρνει ίσως κάποιο χαμόγελο στα χείλη, δυστυχώς δείχνει την απελπισία που υπάρχει και την ανάγκη του κόσμου να εξασφαλίσει το ψωμί του με οποιονδήποτε τρόπο!

Τόσο η εταιρεία Sirina όσο και δυο τρεις άλλες που υπάρχουν στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν ότι τον τελευταίο καιρό, αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό οι αιτήσεις για δουλειά σε ροζ ταινίες.

Βέβαια ίσως κάποιοι να θεωρούν ότι πρόκειται για μια εύκολη δουλειά και με καλά λεφτά. Αφού οι αμοιβές ξεκινούν από 300 ευρώ και φθάνουν μέχρι και τα 1500 για κάθε σκηνή, ανάλογα με τα προσόντα και τις επιδόσεις του ηθοποιού!