Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Bios Balance: Το βραχιόλι που δίνει ενέργεια και δύναμηΕίναι πολύ της μόδας. Εμένα μου το έκαναν δώρο σε ρόζ thx γείτοννα

Η τεχνολογία Bios Balance ήρθε και στη χώρα μας, για να προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Συνδυάζοντας τη φιλοσοφία της Ανατολικής Ιατρικής με τις σύγχρονες επιστημονικές μελέτες στον τομέα της βιο-τεχνολογίας, το βραχιόλι Bios Balance αποτελεί τον 24ωρο σύμμαχό μας απέναντι σε κάθε παράγοντα που μειώνει την απόδοση του οργανισμού μας.
    
Το βραχιόλι που συντονίζει την ηλεκτρομαγνητική μας ενέργεια και δίνει δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία.

Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μια μπαταρία που παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η αρμονική λειτουργία αυτού του συστήματος εξαρτάται από τη διατήρηση της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας  SRF (Schumann Resonating Frequency) κοντά στο ιδανικό επίπεδο των 7,8Hz. Καθημερινές «απειλές», όπως η πίεση, οι τραυματισμοί και οι ασθένειες, αλλά και η έκθεση του οργανισμού σε ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις που παράγονται από ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές, διαταράσσουν τα επίπεδα του SRF, μειώνοντας την απόδοση του οργανισμού μας.

Τώρα, όμως, μπορούμε να επαναφέρουμε άμεσα τη συχνότητα SRF στα ιδανικά επίπεδα, με το βραχιόλι Bios Balance. Το ολόγραμμα του βραχιολιού είναι συντονισμένο έτσι ώστε να "καθαρίζει" όλες τις ενεργειακές διαδρομές του σώματός μας και να διατηρεί τη μέγιστη ενεργειακή ροή. Ως αποτέλεσμα, η συχνότητα SRF αποκαθίσταται και απολαμβάνουμε καλύτερη ισορροπία και ιδανική ενέργεια στον οργανισμό μας. 

Τα πλεονεκτήματα του Bios Balance:

  • Καλύτερη μυϊκή συναρμογή και ανταπόκριση των μυών
  • Περισσότερη δύναμη, αφού επιτυγχάνεται αποδοτικότερη λήψη και αποκατάσταση του οξυγόνου
  • Βελτιωμένη ισορροπία
  • Συντομότερη επαναφορά του σώματος από τραυματισμούς