Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σοβαρό ατύχημα στην Αράχωβα με πρωταγωνιστή σωματοφύλακα γνωστού επιχειρηματία

Ένα σοβαρότατο ατύχημα που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες έγινε ανήμερα την Πρωτοχρονιά στην Αράχωβα με πρωταγωνιστές τον σωματοφύλακα πολύ γνωστού επιχειρηματία και μια οικογένεια που λίγο έλειψε να πέσει σε γκρεμό. 
Ο προσωπικός σωματοφύλακας του εν λόγω επιχειρηματία εκείνη την μέρα το έριξε λίγο έξω και ήπιε κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα όταν έπιασε το τιμόνι του αυτοκινήτου στα χέρια του να μην είναι ουσιαστικά σε θέση να οδηγήσει. Υπερεκτιμώντας τον εαυτό του προφανώς βγήκε στον δρόμο και...όποιον πάρει ο χάρος. Που κόντεψε δηλαδή, αφού μέσα στο μεθύσι του συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο επέβαινε μια οικογένεια με αποτέλεσμα οι ανυποψίαστοι άνθρωποι να κινδυνέψουν να χάσουν τη ζωή τους αφού το αυτοκίνητό τους σταμάτησε στην κυριολεξία στο χείλος του γκρεμού.
Το περιστατικό θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αν δεν επενέβαινε ο ίδιος ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έσπευσε άμεσα στον τόπο του ατυχήματος και δεσμεύτηκε να αποζημιώσει αδρά την άτυχη οικογένεια, τόσο για τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό τους, όσο και για την ψυχική οδύνη και την τρομάρα που πέρασαν γλυτώνοντας από καθαρή τύχη. Άμα έχεις λεφτά, όλα γίνονται.

gossiptv