Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Η Αράχωβα είναι μούφα λέει ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Και είδα ότι η ανάρτηση που έκανα προχθές για το blog της κοπέλας ότι έχει πάρει διαστάσεις και γράφτηκε ότι κάποιοι σύλλογοι της Αράχωβας μπορεί να προβούν σε συκοφαντική δυσφήμηση προς την κοπέλα αφού το blog της είναι επώνυμο. Μετα λύπης μου διάβασα σχόλιο Αραχωβίτη ο οποίος με κατακρίνει επειδή προσπαθώ να υποστηρίξω το χωριό μου. Οι συκοφαντίες συνεχίζονται αγαπητέ ανώνυμε και περισσότερο με πείραξαν οι φωτογραφίες των μαγαζιών διότι τα φωτογραφίζει, παρά για τις απόψεις της για την Αράχωβα. 
ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ
R_U_SERIOUS? permalink
February 7, 2011 7:55 pm
Τι έγινε Έφη, είπανε μερικά αρνητικά (αλλά πολύ αληθινά) για το χωριό σου και θίχτηκες και έπεσες με τα μούτρα να το υπερασπιστείς ; Η Αράχωβα είναι πλέον μούφα, το καταφύγιο των νεόπλουτων Αθηναίων που δεν έχουν γούστο και πάνε σαν τα πρόβατα όπου τους πούν. Τα πιο πολλά παραδοσιακά προϊόντα είναι ‘made in Athens’ και χαμηλής ποιότητας. Οι πιο πολλοί επαγγελματίες βλέπουν τους επισκέπτες σαν κινούμενα πορτοφόλια και κοιτάνε πως να κάνουν την αρπαχτή.
Για να μην νομίζεις οτι λέω οτι μου κατέβει, να σου πω ότι όπως κι εσύ έτσι κι εγώ είμαι από την Αράχωβα. Επίσης, είμαι 100% σίγουρος οτι εσυ είσαι αυτή που έχει το blog ntefi. Αναδημοσίευσες το άρθρο στο blog σου και μετά προσκάλεσες τους φίλους σου αναγνώστες να μπουν εδώ και να απαντήσουν στην “δυσφήμιση” που υπέστη η Αράχωβα εξαιτίας της αρθογράφου. Σοβαρά τώρα, η συμπεριφορά σου είναι σαν τη συμπεριφορά που έχουν τα μυξιάρικα του δημοτικού, που όταν τα πειράζει κάποιος τρέχουν κλαίγοντας στο μεγάλο τους αδερφάκι. Λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει. Έλεος.