Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

H Ένωση Άσπρα Σπίτια-Αντίκυρα (ΕΠΣ Βοιωτίας) σε τουρνουά στο Καρπενήσι


Μια σπουδαία διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25/9 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Θα γίνει 2ημερο τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο οικοδεσπότης ΑΠΟΚ (ΕΠΣ Ευρυτανίας), ο Αγρότης Λιανοκλαδίου (ΕΠΣΦθιώτιδας), η Ένωση Άσπρα Σπίτια-Αντίκυρα (ΕΠΣ Βοιωτίας) και η Α.Ε. Μεσολογγίου (ΕΠΣΑιτωλοακαρνανίας), όλες ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Το τουρνουά έχει την ονομασία «MONTANA CUP»
Το τουρνουά διοργανώνεται από το ξενοδοχείου Hotel Spa Montana, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, την ΕΠΣ Ευρυτανίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ευρυτανίας και την ομάδα του ΑΠΟΚ «Το Βελούχι».
Ο τρόπος διεξαγωγής
Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου στους νικητές. Το Σάββατο 24/9 θα πραγματοποιηθούν τα ημιτελικά (2 αγώνες) με την διαδικασία play off και την Κυριακή 25/9 οι τελικοί αγώνες (Μικρός και μεγάλος). Τα παιχνίδια θα γίνουν με την διαδικασία play off και οι ημιτελικοί αγώνες θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης.
Τα εισιτήρια
Ο κάτοχος του κάθε εισιτηρίου αυτομάτως θα έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε κλήρωση που  θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του τελικού και θα αφορά μια τηλεόραση 32 ιντσών προσφορά της ομάδας: «ΑΠΟΚ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ». Θα υπάρχει εισιτήριο, το οποίο θα κοστίζει 10 ευρώ και θα αφορά και τα τέσσερα παιχνίδια, που θα πραγματοποιηθούν στις δυο αγωνιστικές ημέρες.