Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η πρωτοπόρα ζωντανή μετάδοση Δ.Σ του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας


Τελικά αυτό το μικρό χωριό που το λένε Αράχωβα μόνο μικρό δεν είναι....Πάντα έβρισκε τον τρόπο στο διάβα του χρόνου, όχι πάντως επίτηδες και έκανε την διαφορά. Μια με το ΄να μια με τ΄ άλλο, παίζει πάντα στις πρώτες θέσεις δημοσιότητας στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια σκηνή!
Τι να πρωτοθυμηθώ....................!!
Σήμερα θέλω να γράψω και να συγχαρώ τόσο  τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του νέου μας Δήμου όσο και τους συμπολίτες μας τους Αδελφούς Στάθη/Θανάση Ρέββα (www.ontime.gr) για την νέα πρωτότυπη σύλληψη που είχαν να μεταδώσουν ζωντανά το Δημοτικό συμβούλιο από την αίθουσα του Δήμου στο Δίστομο και μάλιστα για δεύτερη φορά. 
 Γνωρίζοντας το τι σημαίνει αυτό τεχνικά και οικονομικά καθώς και ότι λίγοι και μάλιστα μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα τολμούσαν κάτι τέτοιο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την "περηφάνια" μου και την χαρά μου. Το τοπικό αυτό web tv όπως άλλωστε λέγεται, δεν ξεκίνησε σήμερα αλλά 2-3 μήνες νωρίτερα όπου για πρώτη φορά μετέδωσε ζωντανά το πανηγυράκι του Αγίου Γεωργίου από τον εσπερινό ως το χάλασμα δίνοντας την ευκαιρία στους απανταχού Αραχωβίτες και φίλους της Αράχωβας να συμμετέχουν έστω και έτσι σε αυτό. Περιττό δε βέβαια να τονίσω την τεράστια συμβολή στην προβολή του τόπου μας αν αυτό συνεχιστεί. Περιμένω και εγώ λοιπόν σήμερα οι νέες τεχνολογίες να κάνουν το "θαύμα" τους και να "χωρέσει" πολύς κόσμος στην μικρή αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου μας.
             Η συνεδρίαση αρχίζει στις 20:00(http://ontime.gr/?page_id=341)