Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δήμαρχος Δ.Α.Α στην ημερίδα«Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας–Έργα Βοιωτίας»

Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Έργα Βοιωτίας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά.

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά, σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 με τίτλο: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας–Έργα Βοιωτίας-Προγραμματική Περίοδος 2014-2020», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην οποία παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Ιωάννης Πατσαντάρας.  

Στην ημερίδα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με την πορεία του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Στερεάς Ελλάδας καθώς και με την πορεία του Τομεακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013», που υλοποιείται στην Στερεά Ελλάδα. Στη Βοιωτία υλοποιούνται σημαντικά έργα, πέρα από το ΕΣΠΑ υλοποιούνται και προγραμματίζονται έργα με κονδύλια των Συλλογικών Αποφάσεων και ένα από αυτά είναι και της παράκαμψης Διστόμου–Οσίου Λουκά. Στόχος είναι η ωρίμανση των έργων αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Βοιωτίας.