Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση για το μέλλον του Συνεδριακού Κέντρου Αράχωβας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση των νομίμων εκπροσώπων της Διοίκησης του ΑRACHOVA CENTER Α.Ε., συνάντηση με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για το έργο : «Μελέτη - Κατασκευή - Χρηματοδότηση - Εκμετάλλευση Σταθμού Αυτοκινήτων, Συνεδριακού Κέντρου Καταστημάτων και Λοιπών Τουριστικών Εγκαταστάσεων σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του πρώην Δήμου Αράχωβας στην Αράχωβα».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Μεταξύ των άλλων υπεβλήθησαν προτάσεις, τις οποίες οι εκπρόσωποι του Δήμου επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν άμεσα και πρότειναν αφού τις μελετήσουν και ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο για το παραπάνω θέμα, να επανέλθουν με τεκμηριωμένες απαντήσεις.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γεωργακός Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιαννέλος Ευστάθιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αλμπάνης Αλεξανδράκος Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος Συμβουλίου Τοπικής Ενότητας Αράχωβας κ. Βρούλιας Νικόλαος ,ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Παπαδροσος Νικόλαος καθώς και ο Αραχωβίτης δικηγόρος ο κ. Ανδρέου Γεώργιος.