Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Οι υποψήφιοι για το ΠΥΣΔΕ απο τον Δήμο Δ.Α.Α.

 Συνάδελφοι, μετά από τόσες συνδικαλιστικές ήττες έφτασε το πλήρωμα του χρόνου: Ούτε κυβερνητικός, ούτε μηδενιστικός συνδικαλισμός. Εντελώς απροετοίμαστες και οι δύο αυτές εκδοχές του συνδικαλισμού προσπαθούν με τα ίδια παλιά υλικά και τους ίδιους φθαρμένους πρωταγωνιστές να επιλύσουν, δήθεν, τα προβλήματα του Δημόσιου Σχολείου και των εκπαιδευτικών.
Συνάδελφοι, ο παρακμιακός συνδικαλισμός παλεύει να επιβιώσει με μια ξεπερασμένη κομματική λογική και με επαγγελματίες συνδικαλιστές - εργολάβους των αγώνων μας. Ενάντια στις Νέες Ιδέες και το συλλογικό συμφέρον. Ενάντια στα αληθινά συμφέροντα του Δημόσιου Σχολείου και  των εκπαιδευτικών.
Διεκδικούμε την εκπροσώπησή σας και την ψήφο σας στις
εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για το ΠΥΣΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ  
Προσπαθούμε να ενώσουμε την κοινή μας αγωνία και τις δυνάμεις μας για το Δημόσιο Σχολείο και τη Δημόσια Εκπαίδευση σε μια αναγεννητική προσπάθεια, σε μια νέα συλλογικότητα, στην αυτόνομη συνδικαλιστική ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.  
ü ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ τη συνδικαλιστική έκφραση που έχει ανάγκη ο κλάδος με την αποδοκιμασία των φιλοκυβερνητικών σχηματισμών και κάθε κομματικής κηδεμονίας.
ü ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ στη δημιουργία ενός προοδευτικού και αυτόνομου  ΕΝΩΤΙΚΟΥ ψηφοδελτίου.
ü ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με Γνώση,  Εμπειρία, Συνέπεια. Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για μας Δύναμη και Ευθύνη.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  Δ.Ε. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.

ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοτόκη ΓΕΛ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Χαραλάμπους ΓΕΛ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

  ΝΑΥΠΑΚΤΙΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑ του Γεωργίου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Φωτίου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ