Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δήμος Δ.Α.Α. θα πραγματοποιήσει καταγραφή νοικοκυριών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακοπής ηλεκτροδότησης

Ο Δήμος Διστόμου-Αντίκυρας-Αράχωβας στο πλαίσιο της κοινωνικής και προνιακής του αρμοδιότητας σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς εμπλεκόμενους φορείς ( ΔΕΗ, ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ και ΔΕΔΔΗΕ) θα προχωρήσει άμεσα στην καταγραφή των νοικοκυριών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακοπής ηλεκτροδότησης ώστε να υπάρξει επανασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ το συντομότερο δυνατό.
Για το σκοπό οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν ν’ απευθύνονται στο γραφείο Δημάρχου και στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ.Γιούλα Λουκά-Μπελίτσα, τις μέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 10-13 μμ, προκειμένου να παραλαμβάνουν υπογεγραμμένη την ειδική φόρμα των στοιχείων τους, την οποία θα προσκομίζουν στην τοπική υπηρεσία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησής τους. Μαζί τους χρειάζεται να έχουν το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας ΑΔΤ, τον αριθμό φορολογικού τους μητρώου ΑΦΜ και τον τελευταίο ή πιο πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Παράλληλα στα κατά τόπους καταστήματα των ΚΕΠ του Δήμου μας ήδη δρομολογείται ενημέρωση των δικαιούχων δημοτών ώστε να ενταχθούν άμεσα στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.