Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Aποχαιρετιστήριος χορός του προσωπικού & της διοίκησης του Χ.Κ.Παρνασσού

Φτάσαμε αισίως στις 8 Απριλίου και το μόνο χιονοδρομικό κέντρο που παραμένει σε λειτουργία αυτή την εβδομάδα είναι ο Παρνασσός. Σήμερα μάλιστα είχαμε και λίγα χιόνια στο βουνό, που μπορεί να μη γέμισαν τις πίστες, αλλά τουλάχιστον τις άσπρισαν ξανά, μετά την προχθεσινή λασποβροχή. Σας γνωστοποιούμε ότι το ΧΚΠ θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου. Από κει και πέρα αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα λειτουργήσει τα 2 τελευταία Σ/Κ του Απριλίου 20,21 και 27,28 καθώς και από Μεγάλη Πέμπτη έως και το Μεγάλο Σάββατο 2,3 και 4 Μαΐου. 
Με πολύ κέφι διεξήχθη χτες Κυριακή ο αποχαιρετιστήριος χορός του προσωπικού και της διοίκησης του ΧΚΠ για τη σαιζόν 2012-13. Οικοδεσπότης του χορού ήταν η Κοινοπραξία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-ΝΟΥΛΙΚΑΣ που λειτουργεί και συντηρεί το χιονοδρομικό κέντρο για λογαριασμό της ΕΤΑΔ Α.Ε.
Κατά τη διάρκεια του χορού ο διευθυντής της Κ/Ξ κ. Βέρνερ Κρόμιτσεκ και ο διευθυντής του ΧΚΠ κ. Πάνος Δρίβας ευχαρίστησαν το προσωπικό για την προσπάθεια που κατέλαβε όλο το χειμώνα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.
Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο, γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.