Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Eκλογή Προεδρείου & Μελών Επιτροπών στο Δήμο Δ.Α.Α.

Δίστομο,07/01/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
  Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στo Δημαρχιακό Κατάστημα στο Δίστομο, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης : εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκλογή Μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας ζωής.

Η συνεδρίαση άρχισε με την σύντομη εισήγηση του Δημάρχου κ. Πατσαντάρα και τις καθιερωμένες ευχές, αφού ήταν η πρώτη συνεδρίαση Δ.Σ. του νέου έτους. Μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας, Πρόεδρος του Δ.Σ. αναδείχθηκε η κα. Λένα Σύρου (προτεινόμενη από την συμπολίτευση), Αντιπρόεδρος εξελέγη η κα. Γιώτα Κοτρογιάννου-Φουντά (προτεινόμενη από την μείζονα αντιπολίτευση) και Γραμματέας του Δ.Σ. ο κ. Γιώργος Μπεζεντές, της συμπολίτευσης. Στην συνέχεια η νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Σύρου προήδρευσε της συνεδρίασης για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την εκλογή Μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.


Για την Οικονομική Επιτροπή: Τακτικά Μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση: 1η Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη, 2ος Στέφανος Παπαϊωάννου, 3ος Γιώργος Μπεζεντές, 4η Παναγιού (Γιούλα) Λουκά-Μπελίτσα. Από την αντιπολίτευση: 5ος Γιάννης Πάστρας και 6ος Νικόλαος Βαλαούρας.

Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι: 1ος Νίκος Μπούρας (Λύρας), 2ος Χαράλαμπος Ληξουριώτης (του Φωτίου), 3η  Βασιλική (Βάνα) Ζώη-Φανουράκη. Από την αντιπολίτευση οι: 4ος Γιάννης Γαμβρίλης και 5ος Νίκος Δημάκας.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τακτικά Μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι: 1ος Νίκος Μπούρας (Λύρας), 2ος Γιάννης Ανδρίτσος, 3ος Χαράλαμπος Ληξουριώτης (του Φωτίου), 4ος Δημήτρης Τσαφώνιας. Από την αντιπολίτευση οι: 5ος Γιώργος Σαμουήλ και 6η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη.

Αναπληρωματικά Μέλη, εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι: 1η Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη, 2ος Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Ιωάννη, 3ος Στέφανος Παπαϊωάννου. Από την αντιπολίτευση οι: 4ος Λεωνίδας Πράγιας και 5ος Παναγιώτης Παπαστάθης.

               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
           ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ