Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Περιορισμένη λειτουργία του Χ.Κ.Παρνασσού αύριο & προγραμματισμένοι αγώνες

Αύριο θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ που θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Το ΧΚΠ θα λειτουργήσει περιορισμένα με γεννήτρια και με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχο και Αίολο.                                           
                               1st SnowJam Weekend@Snowpark Parnassos
Το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο SNOWPARK 2200 και σε ειδικά διαμορφωμένη περιφραγμένη διαδρομή με άλματα  (στον  τερματισμό της πίστας Νο3) το Σάββατο 4 & την Κυριακή 5 Απριλίου.                                              
                                4ο Κύπελλο Παίδων PABA BEAR SKI CUP
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου και θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού με ώρα εκκίνησης στις 10.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).
Οι νικητές θα κερδίσουν κύπελλα, ενώ ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης. Μετάλλια, θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και όλα τα παιδιά θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής αλλά και αναμνηστικά δώρα.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 από τις 10 π.μ. έως τις 2μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 8-4-2015, ή να στείλετε email στο office@skischool.gr. Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι τις 9:00π.μ., στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης, στο γραφείο της Σχολής στη θέση Κελάρια 1950 και μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο χώρο του Τερματισμού του αγώνα στο λιφτ Περικλής, όπου οι μικροί αθλητές θα παραλάβουν τα νούμερα τους. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό. Τα εκδοτήρια ανοίγουν από τις 09:00 πμ. To Χιονοδρομικό Κέντρο διαθέτει ιατρό και ασθενοφόρο. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και κράνος. Δεν μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά που έχουν λάβει μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα Π1/Κ1.