Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια της Αντίκυρας στους μαθητές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αντίκυρας και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αντίκυρας συγχαίρουν τους μαθητές του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας, αλλά και των υπολοίπων σχολείων, οι οποίοι μετά από πολυετή και συστηματική προσπάθεια, κέρδισαν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ένας στόχος και όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα χαρίζοντας τους αισθήματα χαράς και ικανοποίησης.
Η δικαίωση των κόπων τους, στην καινούρια αρχή της ζωής τους, στο ταξίδι της γνώσης και της μόρφωσης δίνει τέλος στην αγωνία της οικογένειας τους και των καθηγητών τους, που ήταν αρωγοί, συμπαραστάτες και σύμβουλοι στην προσπάθεια αυτή. Συγχαρητήρια σε όλους, μα πάνω από όλα στους νέους φοιτητές. Πολλές ευχές και καλή επιτυχία στις σπουδές τους.
Για όσους τέλος υποψήφιους το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, η απογοήτευση και τα αρνητικά συναισθήματα δεν πρέπει να τους καταβάλλουν.
Με υπομονή, επιμονή και αξιοποίηση της φετινής εμπειρίας των Πανελληνίων μπορούν να πετύχουν στο μέλλον τους στόχους τους. Δεν είναι αποτυχία να μην πετυχαίνεις αυτό που σκόπευες, αποτυχία είναι το να μην ξαναπροσπαθήσεις.

Ο Πρόεδρος
Δημοτικής Κοινότητας Αντίκυρας
ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΤΑΜΠΙΤΣΙΚΑΣ