Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η βραβευμένη Έκθεση Φωτογραφίας του κ. Λουκά Κ. Λίλιου "Άγιον Όρος - Πνευματικές Περιπλανήσεις" στην Αράχωβα

Ο Σύλλογος Αραχωβιτών Φίλων του Αγίου Όρους, διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη του και όλους όσους θα ήθελαν να δουν από κοντά την βραβευμένη Έκθεση Φωτογραφίας του φωτογράφου κ. Λουκά Κ. Λίλιου τιτλοφορούμενης "Άγιον Όρος - Πνευματικές Περιπλανήσεις" στο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΝ Διενοριακό Πνευματικό Κέντρο στην Αράχωβα (επί του κεντρικού δρόμου στις γέφυρες) από 20 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019. Τα εγκαίνια της Έκθεσης, θα γίνουν το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου στις 7:30μμ στον ίδιο χώρο με κεντρικό Ομιλητή τον κ.  Μανώλη Μελινό, Θεολόγο, Συγγραφέα και Διευθυντή της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΠΕΙΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ» .
Ο κ. Μελινός, είναι συγγραφεύς πολλών αγιορείτικων βιβλίων και δημιουργός πολλών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα το Άγιον Όρος.
Η είσοδος στον χώρο της Εκθέσεως είναι δωρεάν και εκτός από τα έργα του κ. Λίλιου θα δείτε και πολλές φωτογραφίες των μελών του Συλλόγου από τις προσκυνηματικές τους εκδρομές στο Άγιον Όρος εδώ και πάνω από 20 χρόνια.
Επίσης, θα βρείτε βιβλία για το Άγιον Όρος τόσο του Φωτογράφου κ. Λίλιου όσο και του θεολόγου και Συγγραφέα κ. Μελινού.
Επίσης, οι άνω των 18 άρενες μόνο (για ευνόητους λόγους), μπορούν να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Σύλλογο Αραχωβιτών Φίλων του Αγίου Όρους "ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΗΣ".