Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Ι.Πατσαντάρα

Αγαπητοί Συνδημότες,
Με την ευκαιρία του ερχομού του Καινούργιου Χρόνου, σας απευθύνω με βαθύ σεβασμό, τις θερμότερες ευχές μου. Δεν θέλω να βάλω φραστικά τα «καλά» μου, για να στολίσω τις λίγες αράδες του μηνύματος, από σεβασμό προς εσάς και αναγνωρίζοντας τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που όλοι μας περνάμε. Όμως είναι καιρός πια να αρθρώσουμε λόγο επί της ουσίας κι όχι για εντυπωσιασμό.
Η ουσία είναι ότι στην δίνη των γεγονότων χάσαμε τον Έλληνα, αυτόν που έχει μεγαλείο ψυχής και φιλοτιμία. Τον πνίξαμε στην αριθμολογία, στις δήθεν ανάγκες της καθημερινότητας. Γι΄ αυτό κι αποξενωθήκαμε.
Μας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία, αυτές τις γιορτινές μέρες, υποδεχόμενοι την καινούργια αλλά πολύ δύσκολη χρονιά, να σκύψουμε βαθιά μέσα μας να φέρουμε στην επιφάνεια και να προσφέρουμε ό,τι ωραιότερο διαθέτουμε. Το χρειαζόμαστε όλοι μας, όπως και η Πατρίδα μας.
Ας προσπαθήσουμε, με έργα και δράσεις, να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια του κάθε συντοπίτη-συνδημότη μας. Αλληλεγγύη, εθελοντισμός και συνέργεια, είναι οι συνιστώσες της δύναμης για την πραγμάτωση των μικρών ή μεγάλων στόχων.
Εύχομαι σε όλους Σας, ειλικρινώς και από τα βάθη της καρδιάς μου, να έχετε Υγεία, Δύναμη, Αισιοδοξία, προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες.
Καλή Χρονιά!
sign_mayor