Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου "Λιβάδι Παρνασσού"


                                                  
Μετά την χθεσινή συνεδρίαση του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου "Λιβάδι Παρνασσού" αποφασίστηκαν τα εξής:
-Προκήρυξη εκλογών για τη  Δευτέρα 16  Απριλίου 2012 για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Παρακαλείσθε για την πλαισίωση και ενδυνάμωση του ψηφοδελτίου από ενεργά μέλη. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να μας γνωστοποιηθούν το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 11.04.2012.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ταμειακός εντάξει μέλη(εγγραφή και ετήσια συνδρομή € 70).                                                                                     

-Η συνέχιση της καθαριότητας του Λιβαδιού επικουρικά  με τον υπόχρεο Δήμο Αράχωβας,  για τις μέρες της 25ης Μαρτίου και  του Πάσχα.                                                               -Η τέλεση Θείας Λειτουργίας  την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012.                                      
-Η τέλεση της Ακολουθίας των Παθών και της Ανάστασης, ειδικότερα για τη Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή και Μέγα Σάββατο.(Επειδή για πρώτη φορά θα έχουμε περιφορά Επιταφίου στο Λιβάδι ευελπιστούμε στη βοήθειά σας για την αγορά - δανεισμό ή δωρεάν παραχώρηση του κουβούκλιου του Επιταφίου).                            -Την τοποθέτηση τουλάχιστον μιας πινακίδας στην είσοδο στο Λιβάδι από Αράχωβα.                                                                                                                                                           
 Υπενθύμιση – Παράκληση :   Μας είναι πολύ εύκολο να φροντίσουμε- ποτίσουμε όλοι μας τα δενδρύλλια που έχουμε φυτεύσει κατά μήκος του κεντρικού δρόμου.  Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το γενικό σκοπό και τους επιμέρους στόχους του Συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσουμε με τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα μας,  να επιτευχθεί η άρση των προβλημάτων, η βελτίωση συνθηκών ζωής στο Λιβάδι και γενικά το «ευ ζην».          
   Με εκτίμηση                                         
 Η πρόεδρος του Δ.Σ.                            ΤΑΓΛΗ ΧΑΡΑ