Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Παράπονα από τη διαιτησία η Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα


"Το Δ.Σ. της Ένωση Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα, καταγγέλλει την απαράδεκτη διαιτησία των διαιτητών : Μπαϊρακτάρης Κ., Ιωαννίδης Ζ., Μπάστας Ι. του συνδέσμου Αθηνών. Πολλοί διαιτητές κατάγονται από αλλού και εγγράφονται σε άλλους συνδέσμους. Από πληροφορίες μια τέτοια περίπτωση ήταν και η σημερινή. Σκεφτείτε μόνον πώς μπορεί να σε παίζει ένας διαιτητής που κατάγεται από ένα χωριό της Χαλκίδας και έρχεται από τον σύνδεσμο της Αθήνας;
Αυτό πρέπει να απασχολήσει την επιτροπή διαιτησίας και όχι εμάς. Εμείς δεν πήραμε σήμερα αυτό που μας αναλογούσε σαν ομάδα γιατί μας το στέρησαν οι ημεδαποί διαιτητές.
α) στο 5ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας πιάνει την μπάλα έξω από την περιοχή και δεν παρατηρήθηκε με καμιά κάρτα ενώ δόθηκε παράβαση του φάουλ.
β)στο 8ο λεπτό αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας σε υψωμένο χέρι αμυντικού στης Χαλκίδας
γ)στο γκολ που έκανε η Χαλκίδα οι παίκτες μας σταμάτησαν και δεν αμύνθηκαν γιατί προηγήθηκε σφύριγμα του διαιτητή για οφσάιντ .Όταν τον ρωτήσαμε μας είπε πως μπερδεύτηκε!!!!!!
δ)στο 750 και ενώ το σκορ ήταν 1-0 ,δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα μας, πέναλτι που παραδέχτηκαν προς τιμήν τους, οι παίκτες , οι παράγοντες και φίλαθλοι της Χαλκίδας.
Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας, αλλά θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε αυτούς που αλλοιώνουν αποτελέσματα και κλέβουν την χαρά των ποδοσφαιριστών.
Εμείς σήμερα την πατήσαμε, μπορεί όμως να γλυτώσουμε κάποιους άλλους."
Το Δ.Σ. Ένωσης Άσπρα Σπίτια- Αντίκυρας