Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημάρχου Γιάννη Πατσαντάρα

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,
ως νυν Δήμαρχος του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, για να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Συνδυασμού μας για την διεκδίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. 
Η αγάπη για τις πόλεις στις οποίες ζούμε, οι υπάρχουσες συνθήκες διαβίωσης, ο σεβασμός για τον άνθρωπο, την ιστορία και τις παραδόσεις μας θα είναι και πάλι ο οδηγός μας.
Στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία μας, γνωρίσαμε από κοντά όλες τις ιδιαιτερότητες του νέου μας Καλλικρατικού δήμου  και διαμορφώσαμε ένα σχέδιο ανάπτυξης και υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών.
Μάρτυράς μας, τα όσα με όρεξη πετύχαμε μέχρι σήμερα δουλεύοντας νυχθημερόν κάτω από τις δυσκολίες του νέου Καλλικρατικού πλαισίου και τις πολύ ιδιαίτερες οικονομικές καταστάσεις της εποχής. Επιβιώσαμε, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε…
Τα 3,5 χρόνια της πρώτης περιόδου είναι πολύ λίγα για να αναδείξουν την επιτυχία του προγράμματός μας και να διαμορφώσουν ώριμες υπηρεσίες και διαδικασίες λειτουργίας του νέου δήμου. Δουλεύουμε…
Είμαστε όμως σε καλό δρόμο και χωρίς χρονοτριβές πετύχαμε: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ οικονομικά, ΕΠΑΡΚΕΙΑ στελεχών και υπαλλήλων, και ικανές ΥΠΟΔΟΜΕΣ  που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαλύτερους δήμους της χώρας μας το 2014!


Η Οργάνωση του νέου Δήμου, ο χειρισμός του Εθνικού θέματος του Διστόμου, η Αναβάθμιση του Χιονοδρομικού, ο Βιολογικός Διστόμου, το Ταχυδιυλιστήριο, η Ύδρευση της Αντίκυρας, η Αποκατάσταση των Χωματερών, το Νέο νομικό πλαίσιο για τον Παρνασσό, το Δελφικό-τοπίο και η Ψηφιακή επίγεια Τηλεόραση (digea) είναι κάποια από τα σημαντικά έργα μας που παραδόθηκαν μέχρι σήμερα!

Διαθέτουμε το ήθος, την εμπειρία, την συνέπεια και την ωριμότητα για να σταθούμε ξεκάθαρα απέναντί σας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να διαμορφώσουμε υπεύθυνα την σύγχρονη νέα μας ευρύτερη κοινότητα.
Μαθαίνοντας από τα λάθη και τις δυσκολίες της πρώτης περιόδου, διαμορφώσαμε ένα καινούριο Ανεξάρτητο Συνδυασμό καθαρών, νέων  και ικανών προσώπων για να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…
Όλοι μαζί, δημιουργούμε το μέλλον που θέλουμε!Με εκτίμηση,
Γιάννης Λ. Πατσαντάρας
Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας