Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Στην Αράχωβα ενδέχεται να εμβολιαστεί συμβολικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19 στις 27 Δεκεμβρίου -εκτός απροόπτου-, προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως είπε η μεγάλη πηγή αισιοδοξίας είναι το εμβόλιο. «Αν το χρονοδιάγραμμα το Ευρωπαϊκό τηρηθεί, και εκτιμώ ότι θα τηρηθεί, θα φτάσουν οι πρώτες δόσεις του εμβολίου στην πατρίδα μας στις 26 του μήνα. Από τις 27 θα ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί».

Στη συνέχεια, και ενώ οι κάμερες και τα μικρόφωνα έκλεισαν, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε στην πρώτη πολίτη της χώρας πως για καθαρά συμβολικούς λόγους, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Αράχωβα με την οικογένειά του, όπου και θα εμβολιαστεί σε ζωντανή μετάδοση.

«Με την παρουσία μου στην Αράχωβα θα στείλω ένα πολύ δυνατό μήνυμα, πως πολύ σύντομα η κανονικότητα θα επιστρέψει και θα μπορούμε ξανά να κάνουμε όσα αγαπούσαμε, ενώ θα ενισχύσω και το ηθικό της τοπικής αγοράς, η οποία έχει τόσο πληγεί από την απουσία των τουριστών», σχολίαζε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Www.tokoulouri.com