Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

34ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου Κυριακή 3 Ιουνίου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η   Α Γ Ω Ν Α

«34ου  Δ Ρ Ο Μ Ο Υ   Θ Υ Σ Ι Α Σ  Δ Ι Σ Τ Ο Μ Ο Υ»

 
1.  Ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας
Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ει
Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 , αγώνα  δρόμου απόστασης 11.200 μέτρων με την ονομασία
« 34ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου »,
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης των Σφαγιασθέντων Διστομιτών στις 10 Ιουνίου 1944 από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
2. Την Τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει η Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), με τη συνδρομή της Αθλητικής & Ψυχαγωγικής Λέσχης ΜΕΔΕΩΝ .
3. Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., από τον Καρακόλιθο. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον στις 08:30π.μ.
4.  Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι επί αποστάσεως 11.200 μ., με μικρές υψομετρικές διαφορές.
5.  Τερματισμός: Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης του Διστόμου.
6.  Τροφοδοσία: Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 4ο , 6ο , 8ο και 10ο χιλιόμετρο. Στον τερματισμό θα μοιραστούν νερά, χυμοί και μπανάνες στους τερματίσαντες.
7.  Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει πλήρης Ιατρική κάλυψη με Ιατρό και ασθενοφόρο όχημα 8. Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.
9. Συμμετοχή: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεωρεί βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με ιδία ευθύνη τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου 11.200 μέτρων. Κατά την παραλαβή του αριθμού της συμμετοχής τους, θα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να καταθέτουν στη Γραμματεία του αγώνα τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση. Επίσης θα συναινούν ώστε η διοργάνωση θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα, καθώς και των βραβεύσεων.
10.  Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 22 Μαΐου 2018 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την διοργάνωση μπορείτε να έχετε επικοινωνώντας με την κ. Α. Κώτσου στα παρακάτω τηλέφωνα:
Τηλ: 2267 0 22296 / 6973998639
Fax: 2267 0 22998
11.  Παραλαβή Αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο της εκκίνησης από 07:30-09:15.
12.  Υφίσταται η δυνατότητα μεταφοράς των δρομέων από την πόλη του Διστόμου στην εκκίνηση με μέριμνα του Δήμου. Η αναχώρηση των λεωφορείων προς το χώρο της εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στις 07:30 από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης , καθώς και μεταφοράς του ιματισμού των δρομέων από τον χώρο της εκκίνησης στον τερματισμό.
13.  Στον αγώνα θα υπάρξει χρονομέτρηση με μέριμνα των διοργανωτών.
14. Επιπρόσθετα στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας απόστασης 1.100 μέτρων με σημείο εκκίνησης το Μαυσωλείο και τερματισμό την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.