Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μήνυμα Δημάρχου Γ.Πατσαντάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
       Την Τετάρτη 28 Μαΐου, δίνετε τη μάχη η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία ενός καινούργιου αγώνα για την κατάκτηση του ονείρου σας. Ο στόχος αυτός γνωρίζετε καλώς, ότι απαιτεί κόπους και θυσίες που θα αποδώσουν καρπούς στο τέλος της επίπονης διαδρομής σας. Σ’ αυτόν τον αγώνα τα όπλα σας θα είναι πρωτίστως οι γνώσεις που με επιμέλεια αποκτήσατε, η διαύγεια του μυαλού την ώρα που θα τις αποτυπώσετε στο γραπτό σας αλλά και η στήριξη καθώς και η αγάπη των γονιών σας.
       Δύο πιθανότητες υπάρχουν σ’ αυτήν την αναμέτρηση. Αυτής της επιτυχίας αλλά κι αυτής της αποτυχίας στον συγκεκριμένο χρόνο. Μην σας απογοητεύσει το ενδεχόμενο της όποιας αποτυχίας. Να παραμείνετε απαρέγκλιτοι στην στόχευση και πραγμάτωση του ονείρου σας. Στον αγώνα αυτό, ο συνετός «στρατιώτης» πολεμά για να αθροίσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Όσες περισσότερες είναι οι δυσκολίες τόσο πιο πολύ σφυρηλατείται ο χαρακτήρας σας κι εμπλουτίζεται με αρετές.  

Θα είστε ικανοποιημένοι όταν στο τέλος του κύκλου των σπουδών σας, η επιβράβευση των κόπων και της επιμέλειά σας, θα αποτυπώνονται στο πτυχίο που θα κρατήσετε στο χέρι σας. Να είστε όμως και πρόθυμοι, το άλλο χέρι σας να το απλώσετε για να προσφέρετε στήριξη στον συνάνθρωπό σας. Τότε μόνο μπορείτε να νοιώθετε υπερήφανοι, όταν οι αποκτηθείσες εξειδικευμένες γνώσεις σας, δεν είναι απογυμνωμένες από ανθρωπιστικά αισθήματα.
Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε δύναμη και να είναι νικηφόρος η πρώτη σας μάχη. Καλή επιτυχία.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ