Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Πρόσκληση για συνεδρίαση Δ.Σ. 30/5/2016 στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Σας προσκαλούμε, σύμφωνα με τα άρθρα 67 και 69 του Ν. 3582/2010 σε δημόσια τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο, την 30η Μαΐου 2016 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 7:00 μμ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης πρ/σμου οικ. έτους 2016 (Α ΤΡΙΜΗΝΟ) {Εισηγητής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ}
Θέμα 2ο: Αναμορφώσεις πρ/σμου οικ. έτους 2016 και αντίστοιχη τροποποίηση τεχνικού προγράμματος {Εισηγητής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ}
Θέμα 3ο: Ορισμός υπαλλήλου για άνοιγμα και κίνηση λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς {Εισηγητής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ}

Πρόγραμμα θερινών πεζοποριών απο τον Σ.Χ.Ο.Αράχωβας

Ο Σύλλογος Άγιος Χαράλαμπος σας καλεί σε ομιλία στην Αράχωβα

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
             "ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 7:00μ.μ.
θα πραγματοποιηθεί στην ομώνυμη αίθουσα
του συλλόγου μας ομιλία από τον
παιδοψυχολόγο και συγγραφέα, π. Βασίλειο Θερμό,
με θέμα:
"Η σημασία της σχέσης των συζύγων για τα παιδιά τους."

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
                                                            Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τσουμελέκα και Θάνου στον 32ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διοργάνωση του 32ου ΔΡΟΜΟΥ ΘΥΣΙΑΣ Διστόμου, που είναι αφιερωμένος, όπως κάθε χρόνο, στη μνήμη των 218 Διστομιτών οι οποίοι σφαγιάστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Ιούνιο του 1944 και φέτος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.
Στις εκδηλώσεις του Δρόμου Θυσίας, που θα συμμετέχουν η χρυσή ολυμπιονίκης στα 20 χιλμ βάδην στους Ολυμπιακούς της Αθήνας 2004, υποπλοίαρχος ΠΝ Αθανασία Τσουμελέκα και η ολυμπιονίκης στα 100 μ. στο Σίδνεϊ το 2000, σμηναγός Κατερίνα Θάνου.

Γαλάζια σημαία & για το 2016 στον Άγιο Ισίδωρο Αντίκυρας

Η ακτή του Αγίου Ισιδώρου του Δήμου μας, έλαβε και φέτος τη διεθνή αναγνώριση ποιότητας, καθώς είναι μια εκ των δύο ακτών στο νομό Βοιωτίας που βραβεύτηκε με τη «Γαλάζια Σημαία», όπως ανακοινώθηκε χθες από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), συντονιστή του διεθνούς προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες”.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Σύστημα τεχνητής χιονόπτωσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Την ένταξη στο «πακέτο Γιούνκερ» των πρώτων 42 επενδύσεων, συνολικού ύψους 5.392.550.000 ευρώ ενέκρινε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής. 
Στον τομέα του τουρισμού περιλαμβάνονται τρία έργα συνολικού ύψους 112 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το ένα αφορά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
  • Την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (12.000.000 ευρώ) 
Περιλαμβάνονται τρεις ενότητες εργασιών:
 1η: Προμήθεια και εγκατάσταση τριών αναβατήρων προς αντικατάσταση των υφιστάμενων πεπαλαιωμένων μετά των παρακολουθημάτων τους.
 2η: Προμήθεια δύο ανεμογεννητριών. Εγκατάσταση αιολικού σταθμού παραγωγής ενέργειας 1,8 ΜW.
 : Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τεχνητής χιονόπτωσης.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πεζοπορία απο τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στειρίου

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στειρίου διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 πεζοπορία στο ΠΗΓΑΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΚΙΤΣΟ, ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΣΚΑΡΙΤΣΑΣ, ΣΤΟ ΒΕΡΘΙΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΡΙΤΣΑΣ. Η απόσταση που θα διανύσουμε είναι περίπου 14χλμ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 7π.μ. στο σπίτι του Θανάση Λουκά
Θα ακολουθήσει γλέντι με γίδα βραστή και μουσική στον Όσιο Συμεών.
Δήλωση Συμμετοχής στα μέλη του Συλλόγου και στο τηλ.6974495773 έως Παρασκευή 27/5/16.

Εκδρομή απο τον Π.Ο.Διστόμου στο Καρπενήσι

Ο ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ( Π.Ο.ΔΙ.) διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση στο Καρπενήσι. Η εκδρομή περιλαμβάνει:
- Μεταφορά με λεωφορείο από το Δίστομο στο Καρπενήσι.
- Διαδρομή με jeep στην Καλιακούδα μέσα στο ελατοδάσος και σε αλπικά τοπία.
- River Trekking ( Διάσχιση του περίφημου φαραγγιού Πάντα Βρέχει μέσα από τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και κατάληξη σε ένα τοπίο που κυριολεκτικά πάντα βρέχει, αφού δεξιά και αριστερά δεσπόζουν καταρράκτες δημιουργώντας ένα απαράμιλλης ομορφιάς σκηνικό που μόνο η φύση μπορεί να στήσει.
- Διαμονή στο ιστορικό καταπράσινο χωριό των Κορυσχάδων στον ξενώνα Koryshades village http://www.korys.gr/en/index.html, απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα που προσφέρουν τα κομψά και παραδοσιακά δωμάτια τους.
- Πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής.
*Απαιτείται στοιχειώδη φυσική κατάσταση.Η εκδρομή απευθύνεται σε όλους και σε παιδιά από 8 ετών και πάνω.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Μνήμης Διστόμου 2016

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου στο Δίστομο

Χθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας του πολιούχου του Διστόμου Αγίου Νικολάου, συνοδευόμενη απο γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσίες. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία. Η εκκλησία άρχισε να χτίζεται γύρω στο 1880 και ολοκληρώθηκε το 1908. Λέγεται ότι η μικρή καμπάνα του καμπαναριού είναι δωρεά της βασίλισσας Όλγας. 

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Aνοιχτή επ' αόριστον η Τράπεζα Πειραιώς στο Δίστομο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς μας ενημέρωσε ότι το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο θα παραμείνει ανοιχτό επ’ αόριστον, έπειτα από ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων - φορέων της περιοχής για την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.


                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  
                                                                  ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 
                                                                          ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας

Το Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας, μέσα από το επίσημο πρόγραμμα του Ελληνικού Τμήματος του ICOM, συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2016, με την οργάνωση εκδήλωσης, κατά την οποία παλιές υφάντρες θα παρουσιάσουν στο κοινό σπάνιες διαδικασίες της ύφανσης, το πλέξιμο των μιταριών για τον αργαλειό και το διάσιμο του στημονιού για την ύφανση πανιού.
Στην εκδήλωση θα παραστούν φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών που, μαζί με την Επίκουρη Καθηγήτρια στον Τομέα του Λαϊκού Πολιτισμού κ. Γεωργία-Κλειώ Γκουγκουλή, θα ξεναγηθούν επίσης στην έκθεση και τις εγκαταστάσεις του Μουσείου.
Η εκδήλωση, αντί της Τετάρτης 18 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 11:00 το πρωί και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Πρόγραμμα Εορτασμού Αγίου Νικολάου Διστόμου

Παράταση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έπειτα από ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων - φορέων της περιοχής για την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος  της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο, δόθηκε παράταση λειτουργίας του έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Προκειμένου για την στήριξη του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο, το Δ.Σ. του Δήμου έχει ήδη λάβει σχετική απόφαση για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και σε συνεργασία με την Διεύθυνση του καταστήματος γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την άμεση υλοποίηση της απόφασης.




                                                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ

Mήνυμα Δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν την Δευτέρα 16 Μαΐου το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων 
                                 Κ Α Λ Η  Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α
να έχουν ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς με καθαρή σκέψη και ηρεμία.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας που έχετε να δώσετε ενώ παράλληλα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και την αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας πορείας σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ζωή σας δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με μία επιτυχία ή αποτυχία. Είναι μια δύσκολη δοκιμασία που κρίνει το μέλλον σας, αλλά δεν το καθορίζει.
Εύχομαι επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς υπομονή και δύναμη για να σας στηρίξουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.


                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί στο Δίστομο για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν συνολικά (19,5) γραμμάρια κοκαΐνης, εντός αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών, οι οποίες στην πλειοψηφία τους ήταν επιμελώς κρυμμένες – θαμμένες στον κήπο της οικίας τους. Επιπλέον κατασχέθηκαν (1) ζυγαριά, χρηματικό ποσό, (1) μαχαίρι, (1) ζευγάρι γκλοπ ενωμένα με αλυσίδα ( nunchaku ) κ.α.
Συνελήφθησαν χθες (13-05-2016) το μεσημέρι, στο Δίστομο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα μία 72χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 49 & 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση - αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από τους δύο άνδρες στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου, οργάνωσαν επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, στο πλαίσιο της οποίας τους εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή.
Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, όπου εντός αυτής βρισκόταν και η 72χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Επιμελώς κρυμμένες – θαμμένες στον κήπο της οικίας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πανηγυράκι Αράχωβας 2016

Η λατρεία του Αγίου στην Αράχωβα, χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το “Πανηγυράκι” σαν γιορτή είναι για τους ντόπιους ένα δεύτερο Πάσχα σε προετοιμασίες, εορτασμούς, φιλοξενία και προπάντων μεγαλοπρέπεια.
Την παραμονή της εορτής το απόγευμα, μετά τους πρώτους κανονιοβολισμούς και το χαρμόσυνο Πασχαλινό χτύπημα της καμπάνας ξεκινά ο εσπερινός. Χιλιάδες κόσμου από παντού προσέρχονται να τιμήσουν τον Άγιο. Όλο το χωριό, απ’ όλη την Ελλάδα ακόμα και το εξωτερικό θα έρθουν να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη Του και να ζήσουν το αυθεντικό παραδοσιακό Ελληνορθόδοξο πνεύμα της εορτής.
Αυτό όμως που στολίζει κυριολεκτικά την πομπή και κόβει την ανάσα, είναι οι δύο χιλιάδες κόσμου (καμιά φορά και περισσότεροι) ντυμένοι με τις παραδοσιακές Αραχωβίτικες φορεσιές που προηγούνται της Εικόνας του Αγίου. Φουστανέλες και καμζόλες οι άντρες, σιγκούνια οι γυναίκες.

Eκπαιδευτικό σεμινάριο στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας

Το Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας οργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις τεχνικές συντήρησης και έκθεσης υφάσματος την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσείου. Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν δύο καταξιωμένες ειδικοί στον τομέα της συντήρησης και έκθεσης υφασμάτων σε μεγάλα ευρωπαϊκά μουσεία, η Ann French, επιμελήτρια συλλογών στο Μουσείο Whitworth του Μάντσεστερ και η Susan Stanton, υπεύθυνη συντήρησης υφάσματος στο Μουσείο Ashmolean της Οξφόρδης. Την Πέμπτη 12 Μαΐου, όπως και μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας πρακτική εξάσκηση των ενδιαφερομένων στις τεχνικές επιδιόρθωσης και συντήρησης κάθε είδους υφάσματος.

Πεζοπορία 8/5/2016 απο τον Π.Ο.Διστόμου

O Πεζοπορικός όμιλος Δίστομου( Π.Ο.ΔΙ.) αναβιώνει την ιστορική πορεία των διστομιτών που ξέφυγαν από τη σφαγή των ναζιστικών στρατευμάτων και βρήκαν καταφύγιο στο σπήλαιο του Αγίου Μάμα, όπου σήμερα βρίσκεται ένα εξαιρετικής αισθητικής 'ξωκκλήσι μέσα στα απόκρυμνα βράχια, χαρίζοντας μοναδική θέα στον κορινθιακό κόλπο. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται ως εύκολη, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις αντόχης, αλλά περισσότερο ανοχής στη ζέστη λόγω της εποχής.
ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ: Κυριακή 8 Μαίου και ώρα 8.οο π.μ
ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: 650 μέτρα
ΩΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: 5
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Έκτός των σνακς, σίγουρα 1,5 με 2 λίτρα νερό ανά άτομο.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Άφου συναντηθούμε στην κάτω πλατεία Δίστομου, ξεκινάμε την πορεία μας με αφετηριά τον παλιό δρόμο Διστόμου- Άσπρων Σπιτιών. Από εκεί διασχίζουμε τη χαράδρα με μόνο μια μικρή αλλά επίπονη ανάβαση η οποία μας αποζημιώνει με τη θέα που προσφέρει και στη συνέχεια κατηφορίζουμε για το μοναστήρι, οπου και κάνουμε και τη μεγάλη μας στάση για πικ-νικ. Έπιστροφη κυκλική ανηφορική μέσα από τον ελαιώνα και άφιξη στο σημείο εκκίνησης.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να μην κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς στο Δίστομο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κάτω Πλατεία του Διστόμου διοργανώνουν το μεσημέρι της Πέμπτης (5-5-2016) το Τοπικό Συμβούλιο και όλοι οι μαζικοί φορείς  του Διστόμου,   για την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το μοναδικό κατάστημα Τράπεζας που υπάρχει στην Μαρτυρική Κωμόπολη που εξυπηρετεί τους κάτοικους και της γύρω περιοχής.
Ήδη ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας  και η Πρωτοβουλία Εμπόρων Επαγγελματιών Διστόμου-Στειρίου-Οσίου Λουκά, με Ψήφισμα και Ανοιχτή Επιστολή αντίστοιχα ζητούν από την διοίκηση της Τράπεζας (Μ.Σάλλα), τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης  Γ.Δραγασάκη και τους βουλευτές να ανακληθεί η απόφαση για το λουκέτο» στην Τράπεζα.
Η συγκέντρωση και η ειρηνική διαμαρτυρία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι μπροστά στην Τράπεζα, που σύμφωνα με τον Δήμο έχει αποφασίσει να βάλει ουσιαστικά »λουκέτο» την ημέρα του Ετήσιου Μνημόσυνου των Σφαγιασθέντων  και  να μπει έτσι  »ταφόπλακα» σε μια οικονομική λειτουργία που  θα ζημιά όχι μόνο για τους κατοίκους του Δίστομου και της ευρύτερης περιοχής μας αλλά, σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχει το Ψήφισμα του Δήμου,  και για την ίδια την Τράπεζα.

Παιδιά γνωστού παρουσιαστή τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο Λιβάδι Αράχωβας

Την Δευτέρα του Πάσχα μια ομάδα 5 παιδιών εκ των οποίων τα δυο γνωστού παρουσιαστή που διατηρεί σπίτι στο Λιβάδι, τα έκαναν γυαλιά καρφιά μέρα μεσημέρι σε αποθήκη σπάζοντας όλα τα παρμπρίζ και τους καθρέφτες χωματουργικών μηχανημάτων, τζαμαρίες και λάμπες προξενώντας μεγάλη ζημιά. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και έσπασαν λάμπες και παράθυρα σπιτιού που βρισκόταν δίπλα στην αποθήκη ενώ προξένησαν και ζημιές στο  συγκρότημα που βρίσκεται το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή σπάζοντας τζάμια και πόρτες σπιτιών. Αυτή την ώρα γίνονται καταθέσεις ενώ ο παρουσιαστής μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν φυγάδευσε τα παιδιά για να αποφύγουν το αυτόφωρο.